Hjelp og kundeservice
Generelt

Endre e-postadressen din

Det er ikke mulig å direkte endre e-postadressen på en brukerkonto. Ønsker du å ta i bruk en ny e-postadresse, kan du opprette en ny bruker med den nye e-postadressen og invitere den inn som bruker i selskapet.

Inviter inn din nye e-post på følgende måte

1. Gå til “Innstillinger” > “Brukere”
  2. Klikk på “Inviter ny bruker” og inviter inn den nye e-postadressen din
  3. Logg ut av regnskapssystemet
  4. Aksepter invitasjonen du har fått tilsendt på den nye e-postadressen. Følg stegene for opprettelse av konto og verifisering av kontoen.
  5. Når det er gjort og du er blitt logget inn skal du se at du er lagt til som en bruker i selskapet - men du vil ha begrensede rettigheter.
  6. Vil du gi kontoen fulle rettigheter til alt, logg ut og logg inn på den gamle kontoen din. Gå til “Innstillinger” > “Brukere” > klikk på redigeringspennen ved siden av den nye brukeren og tilder fulle rettigheter til alt (viktigste er fulle rettigheter til innstillinger) og klikke lagre.

Nå har den nye brukeren fulle rettigheter og du kan bruke denne fremover. Ønsker du å fjerne den gamle e-postadressen, kan du gjøre dette på samme sted i innstillingene ved å klikke på søppelbøtteikonet ved siden av den gamle brukeren.