Hjelp og kundeservice
Fant ingen treff på dette søket
Moduler

Prosjektmodul


Prosjektmodulen gjør det mulig å knytte salg og kjøp til prosjekter. Det gjør det enklere å holde styr på hvor lønnsomme forskjellige prosjekter er.

Gå til “Innstillinger” > “Mitt abonnement” for å aktivere prosjektmodulen.

Opprett et nytt prosjekt

  1. Gå til “Prosjekter” i hovedmenyen
  2. Klikk på “Nytt prosjekt”
  3. Gi prosjektet ditt et navn og tildel det en prosjektkode (prosjektkode er valgfritt)
  4. Legg inn en beskrivelse av prosjektet
  5. Klikk “Opprett prosjekt”

Hurra - nå er ditt første prosjekt opprettet! Du kan nå velge dette prosjektet på salg, utgifter og manuelle bilag.

Velg prosjekt på kundefakturaer, utgifter og manuelle bilag

Du kan legge til prosjekt på kundefakturaer, leverandørfaktura og manuelle bilag. Prosjekt kan legges til mens du fører salget eller kjøpet, eller det kan legges til i etterkant. Gå inn på kundefakturaen eller regningen og tildel prosjekt i feltet “Prosjekt”. På manuelle bilag må du gå inn på journalen og klikke “Rediger journal” for å velge prosjekt.

Redigere et prosjekt

Du kan fritt redigere prosjektene dine som du vil, når du vil.

  1. Gå til “Prosjekter”
  2. Klikk på øye-ikonet ved siden av prosjektet du ønsker å redigere
  3. Klikk på “Rediger prosjekt”
  4. Gjør endringene og klikk “Lagre”

Slette et prosjekt

Når du sletter et prosjekt så blir dette prosjektet permanent fjernet, og det kan ikke gjenopprettes. Vær derfor sikker på at du ønsker å slette prosjektet før du gjør det.

  1. Gå til “Prosjekter”
  2. Finn prosjektet du ønsker å slette
  3. Klikk på søppelbøtte-ikonet for å slette

Avslutte et prosjekt

Når prosjektet er ferdig kan du avslutte det i regnskapssystemet, slik at det prosjektet ikke lenger kan velges på kjøp og salg. Prosjektet vil fortsatt være lagret. Du kan senere gå tilbake til det og enten starte det opp igjen eller se over resultatrapporten.

  1. Gå til “Prosjekter”
  2. Klikk på øye-ikonet ved siden av prosjektet du ønsker å sette som inaktivt
  3. Klikk på “Rediger prosjekt”
  4. Huk av ved siden av “Avslutt prosjekt” og klikk “Lagre”